Mixuri ready to drink – trenduri și recomandări

Mixuri ready to drink

Mixuri ready to drink – trenduri și recomandări

Mixuri ready to drink pentru o vară răcoroasă, plină de arome și distracție

Povesteam în articole precedente despre tendințele în materie de băuturi în 2023, iar mixurile ready to drink, în special dozele, sunt din ce în ce mai prezente, vizibile și căutate de consumatori.

Nici nu e de mirare, sunt la îndemână, de luat oriunde, easy to enjoy, în cantitate mică, dar suficientă să te răcorească în timp ce bei ceva bun, slab alcoolizate, însă bine dozate cât să dea un boost de bună dispoziție. În plus, vin și în ambalaje atractive.

Iar oferta crește pe măsură ce oamenii sunt receptivi, astfel că apar noi și noi mixuri cu ingrediente și arome diversificate, uneori neașteptate, surprinzătoare –  de la clasicele gin & tonic sau cocktailurile “adaptate” la doză sau la mini sticlă precum Hugo, Aperol, Bellini, la noi mixuri cu vodkă, tequila, whisky, rom, vin infuzate cu fructe, plante ș.a.m.d.

Am mai stablit deja în alte articole anterioare că mulți consumatori sunt din ce în ce mai deschiși la nou, la inedit, concluzie pe care o scot în evidență studii efectuate în piață; tot din studii reiese şi de această tendință de orientare către produse de calitate, premium – vă amintiți premiumizarea despre care am mai vorbit.

 

Ocazii de consum ready to drink și cele mai căutate mixuri

Ei bine, cum spuneam şi la început, o băutură la doză – răcoritoare şi cu un conținut redus de alcool – se poate bea cam oricând: o savurezi într-o pauză, after work, când pleci în vacanță pe drum (dacă nu conduci), la evenimente publice precum un festival sau un concert, la un picnic, la o terasă, la un party la cineva acasă, la o seară de film ori jocuri, iar lista poate continua.

Jameson Ginger&Lime

Așa că nici nu e de mirare interesul crescut pentru acestea. Ca o paranteză, deși au fost concepute ca băuturi de cumpărat și de savurat afară, în oraș sau în alte locuri, începând din pandemie (şi mai ales în pandemie!), au devenit băuturi frecvent cumpărate pentru acasă: “convenient in-home solutions to unwind and relax”, scrie hospitalityinsights, citând o analiză WGSN.

Acasă și în oraș, cert este că în ultmii ani, această categorie înregistrează una cele mai spectaculoase creșteri din piața băuturilor alcoolice și va fi în continuare pe un trend ascendent, potrivit analizelor IWSR și Nielsen.

Cele mai cerute mixuri ready to drink sunt cele cu vodkă și tequila. De asemenea, băuturile gin & tonic simple și cu arome câștigă teren, dar este cerere și pentru cocktailuri și long drinkurile clasice.

Iar combinații noi sau reinventate cu plusuri de infuzii de ingrediente și arome apar tot timpul.

 

Mixuri ready to drink – propunerile noastre

Cocktailurile fructate și aromate care au un conținut redus de alcool sunt ideale pentru petreceri, întâlniri cu prieteni, festivaluri și multe alte ocazii de consum. Iată și câteva recomandări pentru vara asta:

Absolut Cocktail Passionfruit Martini, 0, 25 l. Un cocktail răcoritor și fructat cu Vodka Absolut și arome naturale de fructul pasiunii cu vanilie dulce, pentru o experiență sofisticată, într-un format convenabil.

Absolut Raspberry Lemonade, 0,25 l. Fresh și fructată, această băutură conține Vodka Absolut și arome naturale de zmeură dulce și lămâie. Un cocktail premium care se potivește celor mai variate ocazii de socializare și ieșiri cu pritenii.

Beefeater Gin & Tonic, 0,25 l. Creat de Desmond Payne, cel mai experimentat distilator de gin din lume, Beefeater Gin & Tonic îmbină nota clasică de ienupăr cu aromele dulci-amărui ale citricelor. La îndemâna oricărui iubitor de gin & tonic clasic, oricând vrea să savureze câteva guri proaspete!

Beefeater Gin & Tonic Blood Orange, 0,25 l. Îmbină aroma dulce-amăruie de portocale roșii cu aroma clasică de ienupăr. Băutura are la bază Beefeater Blood Orange Gin într-un mix echilibrat, ușor de băut și slab alcoolizat. Pentru o petrecere, când aveți musafiri sau la piscină este ideală!

Beefeater Gin & Tonic Pink, 0.25 l. Mixul clasic de gin tonic cu aroma de căpșuni, creat de master distiller Desmond Payne, este perfect echilibrat pentru a fi savurat instant. Se bea răcit, fie on the go sau se poate turna într-un pahar umplut cu gheață și eventual decora cu o felie de căpșună proaspătă sau cu felii de lămâie.

Jameson Irish Whiskey Ginger & Lime, 0,25 l. O modalitate mai mult decât convenabilă și ușoară de a vă bucura de un cocktail savuros cu Jameson Irish Whiskey. Pentru iubitorii de whiskey și pentru cei care vor o doză de Jameson, cu o tentă aromată. Ghimbirul completează aroma whiskey-ului aducându-i un finish ușor condimentat completat de prospețimea oferită de lime.

  • Absolut Passionfruit Martini 0.25L (bax 12 buc.)

    108,53lei
  • Beefeater Gin & Tonic Blood Orange 0.25L (bax 12 buc.)

    108,53lei
  • Jameson Irish Whiskey Ginger & Lime 0.25L (bax 12 buc.)

    115,81lei
  • Absolut Raspberry Lemonade 0.25L (bax 12 buc.)

    108,53lei

Pentru party-uri acasă, dar și dacă vreți să aveți oricând un cocktail într-un ambalaj mai șic în frigider, două recomandări ar fi sticlele miniatură de Hugo (spumant, arome de soc) și Il Spritz (spumant, citrice și ierburi aromate), ambele în cantitate de 0,2 l, Mionetto.

  • Mionetto Il Hugo 0.2L

    16,54lei
  • Mionetto Il Spritz 0.2L

    16,54lei
  • fi-GA Fiori de Guarana 0.25L (bax 24 buc.)

    228,67lei
  • Beefeater Gin & Tonic Pink 0.25L (bax 12 buc.)

    108,53lei

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


You've just added this product to the cart: