Evenimente și noutăți

event img

Degustări de vinuri

Colaboratorii trebuie să cunoască anticipat fiecare detaliu al afacerii noastre, prin urmare le oferim acestora, la cerere, degustări de vinuri și povești, cât și alte băuturi alcoolice precum ginuri sau whisky-uri rafinate.

Le punem la dispoziție o fărâmă din experiența noastră către vinuri și băuturi spirtoase cu tradiție și facem împreună un prim pas către o prietenie și o colaborare pe un termen lung.

Ne place să credem despre noi că suntem partenerul responsabil cu buna dispoziție.

event img

Parteneriate durabile

Dagmar își dorește să construiască în jurul său o comunitate de oameni care apreciază băuturile alcoolice fine și care își doresc să trăiască experiențe senzoriale aparte, la fiecare înghițitură.

Încurajăm consumul responsabil și alegerea tipului de băutură potrivit fiecăruia. La baza afacerii noastre stă selecția riguroasă a băuturilor.

icon banner

Proiecte de suflet

Asociația Winelover Romania

Împreună cu alți antreprenori am înființat Asociația Winelover Romania – o asociație ce are drept scop promovarea soiurilor de vin românești, educarea publicului și încurajarea consumului într-un mod responsabil. În cadrul organizației susținem diferite cauze sociale, strângeri de fonduri, participăm la târguri și expoziții de vinuri, promovând vinuri românești de care ne simțim mândri.

Concursul Național de Vinuri Rose

Suntem unul dintre sponsorii principali ai Concursului Național de Vinuri Rose, a IX a ediție – ne face o deosebită plăcere să ne implicăm activ în competiții ce scot la iveală vinuri de calitate superioară și care merită recunoaștere națională dar și internațională.

img

Află mai multe despre proiectele noastre.

Ia legătura cu noi!