Expertiză

Expertiză

Încă de la început am fost nevoiți să învățăm continuu în a ne deprinde într-un domeniu ce era complet nou. Se pare că am reușit să punem cu succes în practică fiecare lecție învățată, ne-am îmbunătățit substanțial abilitățile și activitatea de antreprenoriat întreprinsă s-a dezvoltat conform așteptărilor și intențiilor noastre.

Începând un prim contract de distribuție cu Alexandrion, partener Dagmar și în prezent, am păstrat o poziție fruntașă printre distribuitorii acestui brand… și am continuat! Într-un an am reușit să punem Dagmar în parteneriat cu mai bine de 3000 de clienți, motivați fiind de dedicare și profesionalism.

Am dezvoltat temeinic activitatea companiei noastre din dorința de a oferi clienților noștri direcți cât și partenerilor relații stabile și de durată, bazate pe cel mai bun preț oferit în raport direct cu calitatea produsului oferit de noi.

Cea mai bună decizie pe care am luat-o? Specializarea continuă. Când vrei să faci un lucru cât mai bine, te dedici în totalitate lui.

Dagmar în 3 cuvinte…

null

Experiență

null

Calitate

null

Poveste