Vin Rosu Comoara Pivnitei Cabernet Sauvignon
Cabernet Sauvignon este un vin rosu sec, maturat in budane de stejar vreme de minim 24 de luni si invechit in sticle minim 12 luni. Asadar, acest vin a extras timp de peste 10 ani, complexitatea aromatica a fructelor negre de padure: coacaze, mure si afine, perfect completate de tanini de stejar. Gratie gustului bogat-fructat, cu note de cirese coapte, vinul rosu caramiziu merge de minune cu preparate din carne rosie si branzeturi.
Temperatura de servire: 17-18⁰C
Asocieri culinare: Preparate pe baza de carne rosie, branzeturi si nuci gratinate.
Vin Rosu Comoara Pivnitei Cabernet Sauvignon
Informatii Tehnice | |
Tip produs | Vin |
Culoare | Rosu cu reflexe caramizii |
Tip | Sec |
Soi | Cabernet Sauvignon |
Treapta de calitate | DOC CMD Cotesti |
Tarie Alcoolica | 13% |
An de recolta | 2008 |
Cantitate | 750 ml |
Maturare si invechire | Maturare in budane de stejar timp de minim 24 luni, urmata de invechire in sticla minim 12 luni. |
Lasă un răspuns