Alcool aromat în timpul distilării predominant cu ienupăr, bătrânul gin londonez a căpătat în ultimii ani, culori noi și arome exotice, care îl fac să trăiască o nouă tinerețe. Este incredibil cum o băutură inventată în secolul XVI; acum mai bine de 400 de ani este acum mai actuală și mai în trend decât oricând!

Citește mai mult

Ieșind din zona ginului tonic și abordând cu multă ingeniozitate aromele condimentate, florale sau fructate, producătorii de gin au introdus varietăți noi cum ar fi ginul roz, sloe, cu portocale roșii, rubarbă ș.a.m.d., cucerind noi categorii de consumatori.

Nenumăratele sortimente și varietatea nesfârșită de alte băuturi și/sau ingrediente cu care se poate combina dând naștere unor combinații inedite, surprinzătoare, îl fac una dintre cele mai versatile băuturi spirtoase. Și acesta e unul dintre marile sale atuuri. Barmanii concurează cu rețete de long drinks și cocktailuri care mai de care mai inedite, savuroase și colorate.

Și încă se spune că este departe ca ginul să își fi atins potențialul – imaginația atât a producătorilor, cât și a barmanilor, pare să nu aibă limite. Pe terase, în baruri, în cluburi, în resturante, în casele consumatorilor de spirtoase, ginul își face loc cam peste tot.

Așa că ne-am aliniat trendului global și vă oferim o varietate de sortimente de gin de la cele clasice, produse de distilerii renumite, la sortimente noi, de la ginuri simple, la cele mai eclectice combinații.

Beefeater, Gordon’s (Dry, Blood Orange, Pink, Sicilian Lemon) Hendrick’s, Ceder’s (Crisp, Pink), Kingsbury gin (produs de Alexandrion România) sunt numai câteva exemple.

Cele mai multe sortimente de gin sunt diponibile în sticla clasică de 0,7 l, dar veți găsi și în variantele de 1 l și 0,5 precum și miniaturi de 0.05 l.

Vă invităm însă să accesați categoria de gin, să vedeți întreaga ofertă și să vă alegeți favoritele.