Producerea vinarsului este un meșteșug străvechi în România, iar elementele care îl fac special sunt varietățile locale de struguri din care se obține, procesul de distilare și procesul de maturare în butoaie de stejar din zona munților Carpați și din Franța.
Citește mai mult
Echivalentul coniacului sau al brandy-ului, vinarsul este o expresie a bunului-gust, a rafinamentului, de savurat la un party, un cocktail sau în intimitatea locuinței.
Vinarsul poate fi considerat cel mai bun ambasador al distilatelor de vin pentru că, pe întreaga durată a procesului de producție, nu este permisă adăugarea nici unui alt ingredient.
Plantațiile viticole de unde provin strugurii sunt situate pe Paralela 45, având climatul ideal pentru obținerea unor recolte de calitate, asemănătoare cu cele din regiunile Cognac și Armagnac, cu cei mai buni struguri pentru producția vinarsului.
Vinarsul Brâncoveanu a fost creat în onoarea celor 25 de ani de pace din Țara Românească din timpul domniei voievodului Constantin Brâncoveanu. Așadar, după cum arată și numele, vinarsul Brâncoveanu celebrează un voievod emblematic al țării noastre.
Măiestria de a crea un amestec unic de distilat de vin a fost încorporată în gama de vinars Brâncoveanu cu ajutorul Master Blender-ului Alexandrion care a reușit să evoce prin acest produs o bucățică din istoria și cultura poporului român.
Regăsiți vinars Alexandrion Brâncoveanu în variantele VSOP și XO; în sticlă de 0,7 l, precum și în frumoase cutii cadou – Brâncoveanu XO și Brâncoveanu XO Noble Book 2019, dar și în sticlă de tip miniatură, de 0,05 l.