Vin Rosu Comoara Pivnitei Feteasca Neagra
Feteasca Neagră este un vin roșu sec, catifelat, cu arome de prune uscate, în care sunt bine integrate note condimentate de scorțișoară şi cuișoare. Elegant şi echilibrat, este recomandat a fi servit la o temperatură cuprinsă între 16-18º C, în compania unor meniuri rafinate din carne de vită, porc sau berbec, ori alături de un platou de brânzeturi.
Temperatura de servire: 16-18⁰C
Asocieri culinare: Carne de vită, porc sau berbec, brânzeturi.
Vin Rosu Comoara Pivnitei Feteasca Neagra
Informatii Tehnice | |
Tip produs | Vin |
Culoare | Roșu cu discrete reflexe cărămizii |
Tip | Sec |
Soi | Feteasca Neagra |
Treapta de calitate | DOC CMD Cotesti |
Tarie Alcoolica | 14% |
An de recolta | 2012 |
Cantitate | 750 ml |
Maturare si invechire | Maturare în budane de stejar timp de minim 24 luni, urmată de învechire în sticlă minim 12 luni. |
Lasă un răspuns