Campionatul mondial de degustare în orb pe echipe RVF 2021

Campionatul mondial de degustare în orb pe echipe RVF

Campionatul mondial de degustare în orb pe echipe RVF 2021

Dagmar a susținut antrenamentele și participarea echipei României la Campionatul mondial de degustare în orb pe echipe, care a avut loc la Avignon (Franța) în data de 2 Octombrie 2021, campionat organizat de prestigioasa revistă La Revue du vin de France.

Campionatul mondial de degustare în orb pe echipe

Suntem mândri să spunem că Romania devine încet, încet, o prezență obișnuită la Campionatele mondiale de degustare în orb, iar echipa noastră își face remarcată prezența de fiecare dată.

Echipa noastră formată din Julia Scavo, Sandra Cahu, Valentin Ceafalau, Horia Hasnas și Cosmin Udrea, antrenată și selectată de Radu Rizescu, a obținut onorabilul loc 9 din 27 de participanți, în condițiile unui concurs foarte dificil și unor competitori foarte bine antrenați și motivați; participarea noastră a fost posibilă si prin susținerea generoasă a The Iconic Estate, care face parte din Alexandrion Group.

Dupa încheierea concursului, la cina de gală, fiecare participant a prezentat vinuri reprezentative din țara sa. Feteasca Neagră din gama Hyperion, prezentată de echipa noastră, a fost apreciată atât de producători celebri din Chateneuf du Pape, Hermitage sau Chablis, cât și de concurenții veniți din țoate colțurile lumii.

Mulțumim tuturor pentru încredere și suport. Știm că mai avem multe lucruri de pus la punct în pregătirea noastră, însă suntem extrem de motivați și ne implicăm în acest proiect pentru a fi din ce în ce mai buni!

Degustare Vin La Revue du vin de France   Dagmar la campionatul national de degustare vin in orb

Echipa Romaniei la campionatul mondial de degustare in orb

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


You've just added this product to the cart: