Vin Alb Comoara Pivnitei Tamaioasa Romaneasca
Tamaioasa Romaneasca e vedeta Podgoriei Husi, un vin bun si dulce, maturat cativa ani – intai in budane de stejar si apoi in sticle. Asa se explica gustul inegalabil de fagure de miere, flori de salcam, busuioc si miez de nuca. Adu-l neaparat pe masa atunci cand gatesti fripturi caramelizate ori deserturi cu multa ciocolata si, fireste, crema de zahar ars.
Temperatura de servire: 7-8⁰C
Asocieri culinare: Foie gras, preparate din carne caramelizata, deserturi cu caramel, ciocolata.
Vin Alb Comoara Pivnitei Tamaioasa Romaneasca
Informatii Tehnice | |
Tip produs | Vin |
Culoare | Galben auriu, limpede |
Tip | Dulce |
Soi | Tamaioasa Romaneasca |
Treapta de calitate | DOC CMD Husi |
Tarie Alcoolica | 11,5% |
An de recolta | 2011 |
Cantitate | 750 ml |
Maturare si invechire | Maturare in budane de stejar timp de minim 12 luni, urmata de invechire in sticla minim 12 luni. |
Lasă un răspuns