Grand Marnier Cordon Rouge 0.7L
184,64lei
Grand Marnier Cordon Rouge este un blend unic de coniac și portocale amare.
Available Options:
Thumbnail | Description | Preț | Cantitate | |
---|---|---|---|---|
![]() | STICLA 0.7 L | 184,64lei | ||
![]() | Bax 6 Sticle | 1.107,84lei |
Livrare gratuită în Bucuresti pentru comenzile achitate cu cardul ce depasesc 200 de lei, sau ridicare personală din depozit: Soș. Chitila nr 3, București.
Pentru comenzile din tara, costul livrarii va fi calculat la finalizarea comenzii.
Vă informăm că, în conformitate cu programul de garanție și returnare SGR, există o garanție de 0.50 lei care se aplică sticlelor și care se aplica în funcție de stocul disponibil. După plasarea comenzii, veți fi contactat telefonic cu privire la stocul disponibil și garanțiile aplicabile.
- Informații suplimentare
- Descriere
- Brand
Informații suplimentare
Informații suplimentare
Greutate | Nu se aplică |
---|---|
Gama | |
ALC. (%) | |
Cantitate | 0.7 L, Bax 6 sticle |
Descriere
Descriere
Din îmbinarea coniacului fin și gustului exotic și foarte aromat al portocalelor din soiul Citrus Bigaradia, soi provenit inițial din Caraibe, ia naștere un produs unic și special, o categorie în sine. Povestea Grand Marnier Cordon Rouge 0.7L a început cu aproape 200 de ani în urmă, în 1827, când Jean Baptiste Lapostolle a construit prima distilerie în Neauphle-le-Chateau, un mic orășel de lângă Paris, câștigând în scurt timp reputația de a produce lichioruri de fructe de o calitate deosebită. Mai târziu, fiul lui Jean Baptiste, Eugene, a adus cu el câteva sticle de coniac vechi dintr-o călătorie în regiunea Cognac. Dar cel care a avut ideea excentrică a mariajului dintre coniac și lichiorul de portocale amare a fost Louis Alexandre Marnier, ginerele lui.
Coniacul regăsit in Grand Marnier Cordon Rouge 0.7L provine din cele mai bune 5 zone viticole din regiunea Cognac și este produs din struguri ce provin de la 450 de mici fermieri, Grand Marnier fiind al 5-lea cumpărător de cognac din lume. Portocalele amare, care ii conferă lichiorului aroma inconfundabilă, sunt culese manual cât sunt încă verzi, sunt decojite, iar cojile sunt lăsate la soare să se usuce, apoi sunt transportate la Bourg Charente, unde sunt lăsate la macerat și supuse procesului de distilare.