Château de Ciffre Terroirs d’Altitude 0.75L
79,73lei
Château de Ciffre Terroirs d’Altitude 0.75L este de culoare granat închis. Se adaugă note de fructe roșii dulci cu complexitate și structură la miros. Toffee și bergamotă, cu o atingere moale de taninuri la gust. Grenache-ul oferă taninuri puternice și netede. Aromă de durată. Se păstrează mult timp.
Available Options:
Thumbnail | Description | Preț | Cantitate | |
---|---|---|---|---|
![]() | STICLA 0.75 L | 79,73lei |
Livrare gratuită în Bucuresti pentru comenzile achitate cu cardul ce depasesc 200 de lei, sau ridicare personală din depozit: Soș. Chitila nr 3, București.
Pentru comenzile din tara, costul livrarii va fi calculat la finalizarea comenzii.
Vă informăm că, în conformitate cu programul de garanție și returnare SGR, există o garanție de 0.50 lei care se aplică sticlelor și care se aplica în funcție de stocul disponibil. După plasarea comenzii, veți fi contactat telefonic cu privire la stocul disponibil și garanțiile aplicabile.
- Informații suplimentare
- Descriere
- Brand
Informații suplimentare
Informații suplimentare
Producator | |
---|---|
Tara | |
Regiune | |
Apelațiune | |
Gust | |
Culoare | |
Cantitate | 0.75 L, Bax 6 sticle |
Descriere
Descriere
Château de Ciffre este certificat organic din 2019;
Certificare: High Environmental Value Level 3
Soiuri de struguri: Syrah, Grenache
Terroir: Terenul este compus din calcar culminând à 350m, ceea ce permite o maturare blândă și expresie elegantă a aromelor.
Obținere: Strugurii sunt recoltați manual în condiții optime de maturitate; sunt selectati și fermentati în rezervoare mici cu cantitatea fiecărei parcele. Perioada de fermentație (30 până la 40 de zile) cu extractii subtile. Învechire în butoaie.
Note de degustare: Culoare granat închis. Se adaugă note de fructe roșii dulci cu complexitate și structură la miros. Toffee și bergamotă, cu o atingere moale de taninuri la gust. Grenache-ul oferă taninuri puternice și netede. Aromă de durată. Se păstrează mult timp.
Temperatura de servire: 18°C
Asocieri culinare: carne la gratar, tocană de rață, fripturi, carne de pasăre, brânză tare.