Vinuri Cramele Recaș

Vinuri Cramele Recaș

Vinuri Cramele Recaș

Cramele Recaș de la marginea Timișoarei au o istorie de secole, aici fiind plantate viile șvabilor din regiune care dau și numele primei game a producătorului cu numele de vinuri Schwaben Wein.

Cele câteva sute de hectare aflate în proprietate unui IAS ca multe altele au suferit o transformare radicală în urma preluării de un grup de investitori locali, profesioniști în horticultură asociați cu un comerciant englez.

Cramele Recaș, o poveste de succes

Cramele Recas, lider de piata

Recaș a dat tonul schimbării de direcție în producția de vin românească, venind cu un stil de Lume Nouă, adus de oenologi de pe alte meridiane și continente, care au reușit o poveste de succes atât în zona vinurilor destinate magazinurilor, cât și în meniurile tuturor restaurantelor din România.

Până la ei, marii producători de vin nu își propuneau să atace zona de top a restaurantelor cu pretenții, iar acei câțiva care începuseră să producă exclusiv pentru restaurante nu se uitau la rafturile din magazine.

Și iată că în câțiva ani a apărut Castel Huniade, primul care propunea niște etichete cu aspect revoluționar și care astăzi aduc milioane de sticle în magazine și saloane de evenimente cu Feteasca Regală, Roze sau Sauvignon Blanc.

Vinuri Cramele Recaș

Solo Quinta, cu iubitorii și detractorii ei pătimași, este un asamblaj de patru soiuri albe și unul roșu (vinificat în alb), lider incontestabil în categoria sa de preț, urmat îndeaproape de gama Sole cu Chardonnay, Sauvignon sau Feteasca Regală. Atât Sole, cât și, mai de curând, Solo Quinta au și un roze in gamă, dovadă a creșterii teribile de pe piața nostră a cererii pentru acest vin.

 • , , ,

  La Stejari Chardonnay 0.75L

  232,05lei
 • ,

  Muse Night 0.75L

  69,02lei
 • ,

  Recas Premium Cuvee Uberland 0.75L

  129,71lei
 • ,

  Solo Quinta 0.75L

  98,77lei

Selene este gama de sus a vinurilor roșii a Cramelor Recaș (Feteasca Neagră și Merlotul fiind cele mai apreciate), iar Cuve Uberland, cu numele ce amintește de dealul omonim este vinul roșu premium pe care îl veți regăsi în multe din restaurantele cu pretenții din țară.

Febra vinului rose a deteminat și apariția gamei Muse, cu variantele Night demisec si  Day sec, care au beneficat, pe lângă arome și gust, de un ambalaj care a ajutat la succesul de piață, vinul fiind epuizat adesea înainte de noua recoltă.

Zona superpremium a fost atacată de curând prin La Stejari, gama care are o variantă albă prin Chardonnay și una roșie care e propusă fie din Merlot, fie din Cabernet Sauvignon.

 • , ,

  Castel Huniade Feteasca Regala 0.75L

  22,97lei
 • , ,

  Regno Recas Negru De Dragasani 0.75L

  35,70lei
 • , , ,

  Selene Feteasca Neagra 0.75L

  77,35lei
 • , ,

  Sole Chardonnay 0.75L

  66,64lei 61,00lei

Adepți ai inovației, au apelat la dopul de sticlă la gama Domeniile Recaș și la screwcap la Sole, varianta roze.

Experiența internațională și-a spus cuvântul și în privința exporturilor, Cramele Recaș fiind liderul incontestabil al acestor vânzări și asigurând anual jumătate din valoarea vânzărilor vinurilor României către străinătate.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


You've just added this product to the cart: