Aperol Spritz

Cum se prepara Aperol Spritz

Aperol Spritz

Plimbați-vă printr-un oraș italian în timpul după-amiezii târzii, în special în orașele din nord, precum Milano și Veneția, și veți remarca cum oamenii se relaxează la terase savurând câte un Aperol Spritz.
Aperol Spritz-ul după muncă este o tradiție italiană de lungă durată; din fericire, este una care poate fi împrumutată sau reprodusă cu ușurință oriunde în lume.

Aperol & Cinzano Pro Spritz

Aperol își are rădăcinile în Padova, Italia; este aperitivul perfect — o băutură care stârnește pofta de mâncare concepută pentru a fi consumată înainte de cină. Cocktail-ul a fost creat în 1919. Aroma sa dulce-amăruie, substanțele botanice aromate și conținutul de alcool redus (doar 11% ALC) l-au făcut alegerea perfectă pentru a fi savurat înainte de cină.

Combinați Aperol cu ​​vin spumant (Cinzano Pro Spritz) și apă minerală carbogazoasă și veți obține un cocktail răcoritor și savuros. Pentru că are un conținut scăzut de alcool, Aperol Spritz poate fi consumat încă de la servirea prânzului până la cină.

Ofertă: Aperol 0,7L + Prosecco 0,75L

În timp ce Aperol Spritz a fost consumat și savurat în Italia de mai bine de un secol, acesta nu prezentat interes în Statele Unite până în anii 2010, pe măsură ce băutorii s-au familiarizat cu băuturile cu alcool scăzut pe post de apertiv. Astăzi, este un produs de bază la toate cocktail-barurile, restaurantele italiene și non-italiene; poate fi găsit aproape oriunde în restaurante sau pub-uri.

APEROL SPRITZ
UNUL DINTRE CELE MAI CONSUMATE COCKTAIL-URI

Aperol Spritz este, de asemenea, unul dintre cele mai consumate cocktail-uri acasă, deoarece este extrem de ușor și rapid de preparat. Cele trei ingrediente sunt pur și simplu combinate într-un pahar cu gheață; nu este nevoie de agitare. Odată amestecate ingredientele, aroma deliciosă a băuturii și nuanța superbă de corali, confirmă faptul că ați creat un cocktail clasic în mai puțin de două minute.

 • Aperol 0.7L

  99,85lei 74,89lei
 • Aperol 0.7L + Prosecco 0.75L

  95,00lei
 • Cinzano Pro Spritz 0.75L

  45,39lei
 • Cinzano Prosecco 0.75L

  79,12lei

În timp ce orice vin spumant poate fi combinat cu Aperol și apă minerală carbogazoasă, rețineți că un adevărat cocktail Aperol Spritz necesită un spumant italian. Prosecco variază de la dulce la sec, așa că alegeți unul după preferințele proprii. Amestecați ingredientele, savurați băutura și relaxați-vă!

Aperol Spritz Cocktail

Cum se prepară Aperol Spritz?

Ingrediente

 • 75 ml prosecco
 • 50 ml Aperol
 • 25 ml apă minerală
 • 1 felie de portocale
 • Gheată

Preparare:

 • Adăugați prosecco, Aperol și apă minerală într-un pahar cu gheață și amestecați.
 • Se ornează cu o felie de portocală.

 

Distribuie

Comment (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


You've just added this product to the cart: