Vin Roze Sceptrus Rose Cupaj

Vin Roze Sceptrus Rose Cupaj

Vin Roze Sceptrus Rose Cupaj

Vinul rose reuneste sub acelasi sceptru delicatetea aromelor fructate de cirese albe amarui si piersici ale soiului Pinot Noir alaturi de notele calde si vibrante de fragi si capsuni ale Cabernetului , dand nastere unui vin cu o personalitate unica.

Temperatura de servire: 10-12⁰C
Asocieri culinare: Preparate din peste bogat in Omega 3: somon, ton si pastrav sau din fructe de mare.Salate cu ton, carne de pasare sau pastrama de vita.

Vin Roze Sceptrus Rose Cupaj

Comanda produsul (aici)

Informatii Tehnice
Tip produs Vin
Culoare Rose – pink diamond
Tip Sec
Soi Pinot Noir & Cabernet Sauvignon
Treapta de calitate DOC CMD Huși
Tarie Alcoolica 13.0%
An de recolta 2020
Cantitate 750ml
Note olfactive Pinot Noir aduce delicatetea aromelor fructate de cirese albe amarui si piersici albe in timp ce Cabernetul contribuie cu notele calde si vibrante de fragi si capsuni. Acest vin se remarca pin aromele secundare dezvoltate pe durata fermentatiei:accente de fructul pasiunii si pepene verde.Este un vin echilibrat ce transforma diversitatea soiurilor in unicitate, datorita caracterului sau unitar.si te invita sa te bucuri pe indelete de persistenta gustativa a notelor sale fructate.
Note gustative Dominate sunt notele fructate de cirese si piersici albe imbinate cu note de fragi, capsuni, fructul pasiunii si pepene verde, presarate delicat cu note florale de frezii.
Asociere culinara Vin Roze Sceptrus Rose Cupaj

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


You've just added this product to the cart: